Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Seguiment del 100% de la vaga d’examinadors de trànsit a Lleida

Des de la Federació d’empleats i empleades públics de la UGT de les Terres de Lleida volem expressar la nostra satisfacció pel seguiment de la vaga d’Examinadors de trànsit a la província de Lleida que en el seu primer dia ha estat del 100% i que ha transcorregut amb tranquil·litat, com no podia ser d’una altra manera.

Les reivindicacions d’aquest col·lectiu, com ja venim informant en anteriors comunicats, son la exigència de l’aplicació d’un complement salarial que es va pactar entre la Dirección General de Tráfico estatal i els propis examinadors, ara fa  deu anys i que no se’ls  ha pagat mai. Malgrat aquest incompliment els examinadors de Lleida han continuat treballant amb cel, complint escrupolosament amb la seva feina, en unes condicions cada cop més deplorables i amb unes càrregues laborals insuportables.

Aquests treballadors i treballadores realitzen la seva feina en zones que no disposen de les mínimes condicions de treball regulades en la normativa de prevenció de riscos laborals ni als protocols de seguretat i violència laboral de la pròpia DGT.

El col•lectiu a Catalunya pateix discriminacions de conciliació laboral respecte a d’altres col•lectius de la pròpia DGT. En aquest sentit es troba la no compensació de la jornada laboral en horari d’estiu, de manera que es deuen quantitats a aquest col•lectiu de 2014, 2015 i 2016.

La UGT vol recordar que fins que no s’arribi a un acord en matèria salarial i de millora de les condicions de treball dels companys i companyes examinadors de Lleida, la vaga continuarà en les dates que està fixada.

Leave a comment