Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reunió de la plantilla del Condes de Urgel amb Treball i Ocupació i els propietaris de l’hotel

Els treballadors i treballadores demanen que, en cas que l’hotel reobri amb un altre gestor, se’ls tingui en compte per continuar-hi treballant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La plantilla de l’hotel Condes de Urgel, acompanyada per representants sindicals, s’han reunit avui amb responsables del departament d’Ocupació de Lleida, i, també, un membre de la família propietària del complex, per buscar solucions a la situació per la qual passen aquests treballadors després de l’impagament de nòmines i abandonament professional al qual han estat sotmesos per part de Technology Hotels, gestor fins ara. A la reunió hi ha assistit el responsable de Relacions Laborals del departament d’Ocupació, Jordi Miró.

Els treballadors, que actualment es troben en situació d’atur, però als quals encara se’ls deu 5 nòmines i la indemnització, van tornar a queixar-se que empreses com la gestora del Condes de Urgel puguin actuar amb total impunitat jugant amb les necessitats bàsiques de treballadors i treballadores.

Així mateix, a la reunió d’avui s’ha demanat a la família propietària de l’hotel i també als responsables d’Ocupació que, en cas que l’hotel reobrir amb un altre gestor, se’ls tingui en compte i puguin continuar aportant la seva professionalitat i experiència en el futur negoci hoteler. De fet, actualment, s’estan mantenint contactes en aquesta direcció.

Leave a comment