Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Recurs de la UGT contra la UdL per regular la figura del professorat substitut sense comptar amb els sindicats

ugt-sacLa Secció Sindical de la UGT de la Universitat de Lleida ha interposat un recurs d’alçada a la Direcció General d’Universitats contra els acords aprovats pel Consell de Govern de la Universitat de Lleida per regular la figura del professorat substitut. El sindicat considera que els acords no s’han negociat amb la part social i, per tant, sol·licita que se suspengui l’aplicació d’aquests.

Els acords als quals fa referència aquesta queixa són la Normativa de regulació de les condicions de treball del professorat substitut (acord número 15/2023 del Consell de Govern extraordinari del 13 de juny de 2023) i la Normativa de criteris i regles per a la selecció i contractació del professorat substitut de la Universitat de Lleida (acord 159/2023).

En aquest sentit, la Secció Sindical de la UGT de la Universitat de Lleida assegura que aquests documents no van ser facilitats als membres de la Comissió de Personal Acadèmic amb les 48 hores d’antelació que exigeix el reglament de la Comissió. Així mateix, les condicions de contractació no van ser negociades amb el Comitè d’Empresa del PDI-Laboral, ni amb la Junta de Personal Acadèmic-Funcionari de la Universitat de Lleida, contravenint els Estatuts de la UdL i el Conveni Col·lectiu de les Universitats Públiques Catalanes.

Related Posts

Leave a comment