Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Els sindicats de presons es reuneixen amb el director general d’Afers Penitenciaris, però alerten de més mobilitzacions si no reben respostes i actuacions immediates

concentracio-preso-iei-19112021-1Representants dels sindicats de presons s’han reunit aquest divendres al matí amb Cèsar Galván, director general d’Afers Penitenciaris, en una reunió que ha tingut lloc a l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Una trobada que arriba després que diversos treballadors de la presó de Lleida es tanquessin dijous als serveis territorials de Justícia per exigir reunir-se amb algun representant del Departament.

“Hem tingut l’oportunitat d’exposar totes les problemàtiques que es viuen diàriament a la presó al secretari general de Justícia. Però no ens ha donat cap mesura concreta per pal·liar-ho, ni ha concretat cap acció immediata”, apunten des d’UGT Presons. I afegeixen: “Esperem que puguem tenir una resposta ben aviat i que es prenguin mesures”.

En cas de no rebre accions i respostes concretes, els sindicats ja han avançat que aniran a més i que continuaran amb les mobilitzacions. És per això, que després d’una reunió sense acord, els sindicats han continuat amb la protesta prevista a les portes de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. En aquest sentit, fonts de la UGT Presons han avançat que en cas de no rebre resposta per part del Departament en els propers 10 dies, continuaran amb les aturades i les reivindicacions.

Leave a comment