Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La Policia local de Cervera exigeix a la Paeria més efectius i millors condicions laborals i salarials

policia-local-cervera-sindic-greuges-06072021La Policia local de Cervera ha presentat aquest dimarts una queixa davant del Síndic de Greuges denunciant la deixadesa per part de la Paeria cap al col·lectiu de la policia local de la ciutat. Una reivindicació històrica que ara la plantilla ha decidit posar sobre la taula i exigir una solució com més aviat millor.

“Fa anys que reclamem l’equiparació de sous i condicions laborals amb els Mossos d’Esquadra, però tot i tenir un pacte amb l’Ajuntament de Cervera per l’aplicació d’aquestes prestacions encara no s’ha fet efectiu”, apunta Fernando Medina, delegat sindical de la UGT-Terres de Lleida de la Policia local de la ciutat.

En aquest sentit, la plantilla es queixa que tot i tenir aquestes condicions pactades, la Paeria tampoc accepta fixar una data de reunió per iniciar les negociacions i veure com es pot donar sortida a aquesta situació. En cas de no corregir-se, el sindicat ja ha avançat que presentaran un recurs contenciós-administratiu i que sigui el jutge qui decideixi.

La plantilla de la Policia local de Cervera també es queixa de la manca d’efectius. En aquest sentit, Medina assegura que hi ha gent de baixa, persones que han deixat la feina… i com a conseqüència s’han hagut de suprimir serveis. “Amb la situació que tenim i la plantilla tan justa amb la qual comptem és pràcticament impossible oferir un servei de qualitat a la ciutadania”, apunta Medina. I afegeix: “No és acceptable que hi hagi serveis on hi vagi un agent sol amb l’actual nivell d’alerta 4” i havent-hi torns que s’han suprimit per l’esmentada falta de personal. Una situació que afecta la salut dels agents pels constants canvis de torn, al no poder tenir una conciliació familiar digna.

Leave a comment