Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La plantilla de recollida d’escombraries de la Noguera inicia una vaga

fcc-netejaLa quinzena de treballadors de recollida de brossa de la comarca de la Noguera comencen demà dijous una vaga com a mostra de protesta perquè no han arribat a un acord per millorar el seu salari, ni signar un conveni col·lectiu digne. Una aturada que es preveu allargar fins divendres, dia en què està prevista una mediació al Departament de Treball. Aquesta decisió arriba després d’una llarga jornada de negociació entre les persones afectades i l’empresa Fomento de Construccions y Contratas (FCC).

En un primer moment, aquesta aturada en el servei estava previst pel passat 31 d’octubre, i fins al 4 de novembre, tot i que finalment els treballadors van aturar-la ‘in extremis’ després que l’empresa es mostrés disposada a negociar. Una percepció que dies més tard no ha estat així.

La vaga, que s’iniciarà el dia 7 de novembre a les 00.00 hores, afectarà el servei de tota la comarca. Per ara, solament s’han convocat dos dies, tot i que en cas de no arribar a un acord divendres, començarà una vaga indefinida a partir de dilluns.

Leave a comment