Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La modificació de la reforma laboral augmenta fins al 60% els contractes indefinits a Lleida

La demarcació de Lleida està registrant un canvi de tendència pel que fa als contractes indefinits, gràcies a la recent modificació de la reforma laboral, en la qual la UGT hi va votar a favor. En aquest sentit, José Luis Aguilà, secretari general del sindicat a Lleida es mostra content amb aquesta tònica, ja que “la reforma laboral està resultant efectiva”, però no del tot satisfet: “Encara queda feina a fer per aconseguir que tothom s’adapti a les noves mesures implantades”.

contracte-firmaSegons les dades del Ministeri de Treball i Economia Social, dels 10.642 contractes que es van fer a l’abril, 4.197 van ser temporals i 6.445 indefinits. És per això, que el sindicat celebra aquest canvi de tendència, ja que la demarcació de Lleida acumulava uns percentatges de 10% de contractes indefinits i del 90%, de contractes temporals.

Pel que fa a les xifres d’atur, aquestes gairebé es mantenen igual que el mes anterior. L’atur ha crescut al nostre territori en 17 persones durant el mes d’abril, arribant a la xifra total de desocupats en 20.825 persones. Dels 20.825 aturats registrats al març a Lleida, 13.521 corresponen al sector serveis, 2.600 a l’agricultura, 1.893 a la indústria, 1.442 a la construcció i a 1.369 no els consta una ocupació anterior.

Leave a comment