Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Les dades de l’atur de l’octubre constaten que la recuperació és un miratge

Les dades del Ministerio de Ocupación referents a l’atur del mes d’octubre han tornat a ser molt negatives per a les terres de Lleida. Concretament, l’atur ha augmentat en 2.145 persones, situant-se a les 26.772 persones, la qual cosa significa un 8,7% més que el mes passat.

La UGT-Terres de Lleida valora negativament aquesta tendència, que no fa més que constatar que la recuperació de la qual governs parlen ‘és pur miratge, una il·lusió’. A més a més, la contractació que es crea segueix essent ‘precària i temporal’. Dels contractes, només 1.300 d’indefinits per 10.000 de temporals. I, la dada més preocupant, és que del total d’aturats lleidatans, 12.951 no reben cap tipus de prestació malgrat estan inscrits al SOC.

Les terres de Lleida tornen a enfilar xifres de l’atur negimagensocatives, i, un cop passat ja l’estiu, l’atur tornar a ser una veritable ‘sagnia’, sobretot en els sectors serveis i agricultura.

La UGT-Terres de Lleida continua recalamant la derogació de la Reforma Laboral i mesures que vagin encaminades a ‘rescatar’ els aturats de llarga durada.

Leave a comment