Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

L’empresa que gestiona l’hotel Condes de Urgel no ha comunicat als treballadors el tancament de l’equipament hoteler

La plantilla de l’hotel Condes de Urgel de Lleida no ha rebut cap comunicació oficial del tancament de l’establiment per part de l’empresa que gestiona l’equipament hoteler ‘Technology Hotels’. És per això que per al conjunt dels treballadors i treballadores l’equipament hoteler continua obert fins que l’empresa no emeti cap notificació al respecte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Una de les darreres concentracions davant l’hotel per l’impagament de nòmines.

Si l’hotel no té activitat en aquests moments es deu al fet que la plantilla d’11 treballadors es troba en vaga indefinida o en situació d’incapacitat temporal. Cal recordar que aquests professionals es troben en una delicada situació personal, pel fet que l’empresa els deu 5 nòmines i els ha abandonat completament atès que no respon cap dels seus requeriments. En aquest sentit, els treballadors i treballadores s’aniran reincorporant progressivament als seus llocs de treball, així com exigint que l’empresa els pagui el que els deu.

 

La UGT-Terres de Lleida denuncia una vegada més l’abús per part d’aquesta empresa, que menysprea els treballadors, una situació que la reforma laboral actual lamentablement permet.

Leave a comment