Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida surt al carrer per informar sobre la vaga del 8 de març

Delegats i delegades del sindicat UGT-Terres de Lleida, acompanyats dels de CCOO, han repartit aquest dijous fulls informatius al mercat setmanal del Camp d’Esports de Lleida per informar a la societat sobre la vaga laboral del 8 de març, enguany dedicada a acabar amb la bretxa salarial.

ugt-informacio-vaga-mercat“Les dones continuen tenint els contractes més precaris i aquesta situació no pot continuar així”, ha explicat Demelsa Mateos, secretària d’organització de la UGT-Terres de Lleida. És per això, que des del sindicat, han convocat aturades parcials de dos hores en cada torn per sumar-se a la vaga, i reclamar la igualtat real entre homes i dones. “És important que s’aconsegueixin els mateixos drets entre els dos sexes en tots els sentits”, ha afegit Mateos.

Aquesta és la primera vegada que es convoca una vaga feminista el dia 8 de març. I per tant, “és important que les dones reivindiquem els nostres drets”, ha afegit.

L’acte d’avui és només l’inici d’una sèrie de convocatòries fixades per la UGT-Terres de Lleida per informar a la societat sobre la bretxa salarial que existeix actualment. La mateixa acció la repetiran dissabte al mercat del Barris Nord, i el dia 5 de març, a l’Eix Comercial de Lleida. Així mateix, Mateos ha avançat que el dia de la vaga es convocaran diversos piquets informatius i des del sindicat es participarà en la concentració de les 12.00 hores a la Plaça de la Paeria i a la marxa de les 18.00 hores, convocada per Marea Lila.

ugt-informacio-vaga-mercat1

Leave a comment