Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida se suma a la protesta contra la sentència del TS sobre l’impost de les hipoteques

La UGT-Terres de Lleida se suma a la concentració convocada demà divendres davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per a protestar contra la sentència del Tribunal Suprem feta pública ahir, que apunta que els clients i les clientes han de ser els subjectes de pagament de l’Impost dels Actes Jurídics de les hipoteques, i no els bancs.

concentracio-sentencia-hipotequesDes de sindicat asseguren que “és indignant que el Tribunal Suprem es desdigui de la seva decisió́ anterior de fer recaure el pagament de l’impost a les entitats financeres i hagin de ser els clients els que assumeixin el cost novament, fent bona la dita de que la banca sempre guanya’”.

La protesta, convocada conjuntament amb més de 15 entitats, amb el lema ‘NO a la sentència del Tribunal Suprem, justícia social’, tindrà lloc demà divendres, dia 9 de novembre, a partir de les cinc de la tarda, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (Passeig Lluís Companys de Barcelona). El punt de trobada de la UGT serà el costat esquerre de l’escenari.

Leave a comment