Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida reclama més restriccions d’aforament en comerços i bars i restaurants del Segrià

rebaixesLa comarca del Segrià viu aquests dies un nou confinament, a causa dels brots de la Covid-19 detectats en els últims dies i de les xifres en augment que s’estan registrant. I la UGT-Terres de Lleida considera que els cons a les sortides de l’autovia i els controls dels Mossos d’Esquadra no són suficients per millorar aquesta situació. També cal limitar els aforaments als comerços i als bars i restaurants de la comarca. I més ara que ja han començat les rebaixes.

“No podem entendre aquest absolut abandonament dels treballadors i treballadores de Ponent. Ells també posen la seva vida en joc”, denuncien des de la Federació de Serveis, Mobilitat i Consum (FeSMC) de la UGT-Terres de Lleida. I afegeixen: “És vital que entre tots i totes vetllem per la seguretat i la salut de tots els treballadors i treballadores, i per tant, de la ciutadania en general”.

És per això, que des del sindicat es vol fer una crida al Govern de la Generalitat perquè apliqui les mesures pertinents per controlar aquesta situació i evitar l’aparició de nous brots de la Covid-19 a la demarcació de Lleida.

Leave a comment