Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida pregunta als candidats a la Paeria per la Lleida dels propers 25 anys

cafe-ugt-psc-lleidaLa UGT-Terres de Lleida s’ha reunit ja amb els diferents grups municipals que aspiren a l’alcaldia de l’Ajuntament de Lleida en les pròximes eleccions municipals del proper 26 de maig. ERC, JuntsxLleida, PP, Comú, PSC, Crida-CUP i Ciutadans han visitat la seu per compartir un cafè-trobada amb els membres de la Comissió Executiva del sindicat.

En les diferents reunions s’han posat sobre la taula carències de la ciutat, com la brutícia dels carrers, la manca d’enllumenat en moltes zones i/o la deixadesa del paviment d’alguns carrers de Lleida.

Paral·lelament José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, ha reclamat a tots ells propostes concretes per aplicar a la ciutat, durant els propers 5, 10 o inclús 25 anys. En aquest sentit, els hi ha preguntat per la Lleida dels propers 25 anys. És cert que la majoria dels candidats i candidates tenen al cap la ciutat, “però ningú s’ha plantejat on o com vol encabir la ciutat d’aquí a 25 anys”, ha afirmat Aguilà. “No podem continuar deixant marxar els joves, hem de generar riquesa per atreure inversió industrial i hem de determinar quin sector volem potenciar i treballar-hi de valent”, ha afegit. Això sí, ha recordat que serà factible sempre que hi hagi “voluntat per part de tots”.

Per la UGT, així com per tots els treballadors i treballadores de la ciutat, és molt important el resultat del proper 26 de maig. Solament així “podrem activar polítiques socials a la ciutat, centrades principalment en l’habitatge i l’ocupació”. És per això, que el secretari general del sindicat a Lleida ha fet una crida a tots els afiliats i afiliades, així com a la societat en general, a sortir al carrer: “És indiferent el partit que voteu, però exerciu el vostre dret, que és molt important”.

Leave a comment