Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida posa a disposició dels treballadors del comerç un telèfon per denunciar possibles abusos en horaris durant la campanya de Nadal

El sindicat UGT-Terres de Lleida ha presentat aquest dimecres la campanya ‘Posa’t a l’hora’, focalitzada en el sector del comerç. L’objectiu d’aquesta iniciativa és apostar per un horari comercial conciliador, que respecti el descans dels treballadors i que aquests gaudeixin d’estades en família. I més en aquesta època de l’any, en que la majoria de comerços ja no tanquen les seves portes fins al mes de gener.

IMG_8904

És per això que des de la UGT-Terres de Lleida s’ha posat a disposició de la ciutadania un número de telèfon únic i exclusiu per aquesta campanya i un correu electrònic per a totes aquelles persones que creguin que es vulneren els seus drets. A partir del 681 307 850 i/o del e-mail ugt@lleida.ugt.org, els interessats poden fer les gestions pertinents per saber com han d’actuar en cada cas. Segons ha explicat el secretari general de la UGT-Terres de Lleida, José Luis Aguilà, a partir d’aquestes dos vies es poden denunciar les diverses situacions anòmales que es puguin registrar a la demarcació de Lleida.

Cal recordar, segons ha comentat la secretaria d’Organització de la Federació de Serveis de Mobilitat i Consum, Carme Valls, que dels 14 festius, “nou es concentren entre novembre i les rebaixes de Nadal”. A més, segons ha recordat, s’ha fixat que els dies 24 i 31 de desembre, els comerços han de tancar una hora abans.

Des del sindicat volen fer un recordatori a tots els treballadors del sector del comerç: si treballes en diumenge o festiu són hores extraordinàries; les hores extraordinàries són voluntàries; les hores extraordinàries es remuneren el doble del preu/hora ordinària.

Leave a comment