Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida lamenta que el nou grup del ‘Condes de Urgel’ no reincorpori a cap dels 11 treballadors acomiadats

El proper dia 15 està prevista la reobertura de l’Hotel Condes de Urgel, ara amb el nom de Senator Condes, del Grup Senator-Playas. La UGT-Terres de Lleida lamenta que, dels 11 treballadors que van ser acomiadats el juliol de 2014 no se n’hagi reincorporat a cap, ni tan sols se’ls ha trucat per a una possible entrevista de treball. Es tracta, doncs, d’un incompliment de la paraula donada pel propietari de l’hotel, que en nombroses ocasions va assegurar que la plantilla acomiadada es reincorporaria als seus llocs de treball, en cas de reobertura de l’hotel.

concentració

Enlloc de readmetre als treballadors, l’empresa ha preferit ingressar els diners de les indemnitzacions. Per tant, tota fa pensar que la nova plantilla de l’hotel, no tindrà les mateixes condicions econòmiques ni laborals que tenia l’anterior plantilla. Una vegada més es demostra que la reforma laboral actual només serveix per traure drets als treballadors, deixant-los al carrer totalment indefensos.

I aquesta situació succeeix malgrat que de les demandes interposades pels treballadors de l’hotel Condes a través de la UGT, 6 sentències ja han considerat la improcedència dels acomiadaments. La situació a la qual han estat conduïts aquestes persones, embolicades en judicis amb fins a 7 empreses, per l’especulació i l’entramat financer que persegueix l’únic objectiu de desfer-se d’aquests treballadors amb el menys cost possible, hauria de ser una pràctica que hauria d’estar sancionat.

Leave a comment