Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida fa una crida a la societat civil per donar suport el dia 22 a les concentracions dels treballadors d’Atento

La UGT-Terres de Lleida fa una crida pública a la societat civil lleidatana a donar suport el proper dia 22 a les concentracions que treballadors d’Atento de Lleida faran a la Plaça Sant Joan entre les 12h i les 14h i entre les 18h i les 20h. Aquestes concentracions tindran lloc a la Plaça Sant Joan, i estan programades per expressar el rebuig a l’ERO plantejat per la multinacional i que també preveu acomiadaments a Lleida.

Organitzades pel Comitè d’Empresa davant l’ERO i els acomiadaments

protesta_atento

La UGT recorda que Atento planteja aquesta situació, malgrat el passat mes de maig va obtenir beneficis. A més a més, l’empresa manté la precarietat laboral de la seva plantilla, obligant-los a assumir unes condicions de treball injustes. El sindicat recorda també que quan Atento es va instal·lar a Lleida hi va haver una satisfacció i ‘acompanyament’ institucionals que ara hauria de seguir existint, per tal de denunciar aquesta situació de precarietat i futur incert per la qual travessa la plantilla.

Darrerament, els sindicats han anat denunciant els molts abusos per part de la direcció d’Atento, com que pretén acomiadar per malaltia professional o accidents de treball; o que també preveu deslocalitzar el servei de trucades a fora del país, per citar-ne dos.

Per tot plegat, la UGT-Terres de Lleida fa aquesta crida per continuar defensant els llocs de treball i també la dignificació de les condicions dels mateixos.

Leave a comment