Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida fa sentir la seva veu aquest 8 de Març, Dia de la Dona

ugt-diadona-2019-6La UGT-Terres de Lleida ha convocat diverses accions aquest divendres 8 de Març, amb motiu de la Dia de la Dona. Accions que volen servir per reivindicar la igualtat entre homes i dones i acabar d’un vegada per totes amb aquesta xacra. Si bé des del sindicat s’està treballant per eradicar la discriminació entre homes i dones, principalment al món laboral, analitzant les xifres podem dir, com bé diu la campanya que ha posat en marxa la UGT Catalunya, “en igualtat, seguim igual”.

El sindicat UGT-Terres de Lleida s’ha sumat aquest divendres al matí als piquets informatius, juntament a altres entitats, per l’Eix Comercial. També ha participat en la concentració que s’ha celebrat al migdia a la Plaça Sant Joan de Lleida, convocada per Marea Lila.

ugt-diadona-2019-16A les 13.00 hores, diversos membres del sindicat han celebrat una concentració a l’edifici de la UGT-Terres de Lleida, per continuar l’activitat una hora més tard al Polígon Industrial El Segre, on s’hi ha realitzat una llonganissada .

Els actes continuaran aquesta tarda, a partir de les 18.00 hores, amb la gran manifestació convocada per Marea Lila, que sortirà des de la Plaça d Ricard Vinyes i finalitzarà el seu recorregut a la Plaça Sant Joan.

Leave a comment