Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida exigeix l’estricte compliment del conveni al camp per a tots i totes els treballadors

La UGT-Terres de Lleida, a través de la Federació d’Indústries Agroalimentàries i Afins (FICA), fa una crida a tots els empresaris agrícoles, empreses de col·locació de treballadors, etc… per tal que apliquin rigorosament el conveni al camp. Aquest acord estableix que els treballadors i treballadores de la campanya de la fruita percebin 6,18 euros, ni un cèntim menys.
La UGT-Terres de Lleida aconsella als temporers que no percebin aquesta quantitat que ho denunciïn d’immediat, ja sigui directament a Inspecció de Treball o a través del mateix sindicat. El sindicat creu que cal acabar ja amb aquesta pràctica que fa anys que venen denunciant i que no inclou total sector d’agricultors, sinó uns pocs, ja que la majoria fa anys que compleixen la llei i ofereixen uns serveis i habitatge dignes als temporers. “No hem de criminalitzar tot el sector, però sí perseguir aquells minoritaris que no compleixen la llei”.
La UGT-Terres de Lleida està mantenint reunions aquests dies amb totes les parts implicades per tal de trobar solucions a la problemàtica de Seròs.

Leave a comment