Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

LA UGT-TERRES DE LLEIDA EXIGEIX A ANDORRA QUE NO POSI IMPEDIMENTS PERQUÈ ELS ATURATS TRANSFRONTERERS PUGUIN TREBALLAR EN AQUEST PAÍS

Els treballadors/es transfronterers (de la Cerdanya i Alt Urgell) que es troben a l’atur i busquen treball al país d’Andorra no poden fer-ho perquè aquest país no renova els contingents de permisos de residència, malgrat els acords que hi ha amb França i Espanya.

O sigui, poden fer les entrevistes de feina, però llavors, quan les autoritats corresponents els hi sol·liciten el permís de residència, no poden fer-hi res i la resolució per a ocupar el lloc de treball es retarda o hi han de renunciar.
baixa

La situació d’aquests treballadors -molt d’ells a l’atur- és de precarietat, fins al punt que han constituït l’Associació de Treballadors Aturats Transfronterers. Han demanat ajuda a la UGT-Terres de Lleida, que, per suposat, els està assessorant i també pressionant a les autoritats corresponents que solucionin per la via del diàleg aquest problema burocràtic i administratiu. Des de la UGT-Terres de Lleida recolzem els treballadors en les seves demandes.

Comments (1)

tenim que agrairus al vostre suport molte4s gracias

Leave a comment