Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida denuncia la Fundació Privada Llar Sant Jaume per no abonar les pagues extra als seus treballadors

La Federació de Serveis Públics de la UGT-Terres de Lleida ha presentat a la Inspecció Territorial de Treball i Seguretat Social de Lleida una denúncia contra l’empresa Fundació Privada Llar Sant Jaume, ja que l’entitat deu als seus treballadors una part de la paga extra de Nadal de l’any 2017, la paga íntegra de l’estiu del 2018 i la paga extra del Nadal de l’any en curs, que l’empresa ja ha informat als treballadors que no la pagarà.

Representants dels treballadors s’han reunit diverses vegades amb la direcció del centre per buscar una solució. Inclús des del propi sindicat se’ls ha ofert l’opció de prorratejar les pagues durant l’any, però en tot moment s’hi han negat. L’empresa al·lega sempre que és una fundació sense ànim de lucre i que no poden assumir aquest cost. En aquest sentit, UGT-Terres de Lleida ha reclamat reiterades vegades el balanç de la situació, així com les pèrdues i els guanys de l’empresa, però aquesta documentació mai ha estat facilitada.

Per aquest motiu, des del sindicat s’ha decidit interposar una denuncia contra la Fundació Privada Llar Sant Jaume i reclamar a la Inspecció de Treball de Lleida que investigui els fets i sancioni l’empresa per no complir amb les obligacions d’aquesta amb els seus treballadors.

Leave a comment