Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

LA UGT-TERRES DE LLEIDA CELEBRA EL SEU COMITÈ TERRITORIAL

Els delegats i delegades al Comitè Territorial de la UGT de Lleida han avalat avui la gestió del secretariat en una jornada que ha tingut lloc a la Sala Jaume Magre.
La trobada, amb uns setanta delegats i delegades, ha servit per repassar les accions del sindicat a Lleida, així com debatre nous eixos d’actuació encaminats a defensar els drets dels treballadors i exigir millores en matèria laboral per a col·lectius de treballadors de les Terres de Lleida.
El secretari general de la UGT-Terres de LEl secretari general, a la seva intervencióleida, José Luis Aguilà, ha recordat que Lleida ‘un territori que només tenia abans un atur per davall del 10%, avui el panorama ha canviat i la xifra d’aturats s’ha estancat ja en uns 20.000, un problema que cal solucionar”. També s’ha posat èmfasi en el col·lectiu de persones que ja no cobren cap tipus de prestació, així com les que es troben en risc d’exclusió social per la seva situació de pobresa.
El Comitè també ha comptat amb l’assistència dels responsables de les Federacions que avui configuren la UGT: la Federació d’Indústria, Construcció i Agro; la de Serveis per a la Mobilitat i el Consum; la de Serveis Públics i la de Jubilats i Pensionistes.

Leave a comment