Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-FICA de les Terres de Lleida guanya per majoria absoluta les eleccions sindicals a Axparia Trade (Grupo Jorge)

PHOTO-2019-03-21-16-22-22 (1)El sindicat UGT-FICA de les Terres de Lleida ha guanyat aquest dijous per majoria absoluta les eleccions sindicals celebrades a l’empresa Axparia Trade, societat mercantil del Grupo Jorge, després d’obtenir un total de set delegats al comitè i d’haver-se quedat a solament dos vots d’un vuitè.

El sindicat s’ha mostrat molt content amb aquests resultat, en unes eleccions que se celebren per primera vegada i que han comptat amb un 60% de participació.

El resultats d’aquest dijous arriben després d’uns últims dies de molt moviment a l’empresa, ja que aquest dimarts es va acomiadar a més d’una vintena de treballadors i treballadores, a només 48 hores d’aquestes eleccions sindicals. Una decisió que el nou comitè exigirà a l’empresa la reincorporació immadiada dels treballadors i treballadores acomiadats.

Paral·lelament, la UGT-FICA de les Terres de Lleida ha convocat pel proper dilluns una reunió per informar als treballadors i treballadores acomiadats de les accions que cal seguir a partir d’ara. La trobada tindrà lloc a la seu del sindicat, a l’avinguda Catalunya, número 2, a les 11.00 hores.

Leave a comment