Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-FeSMC de les Terres de Lleida denuncia l’empresa Serveis LIC 1999 SLU per vulnerar els drets sindicals dels treballadors

La UGT-FeSMC de les Terres de Lleida ha presentat aquest dimarts una denúncia davant la Inspecció de Treball i una impugnació al Departament de Treball contra l’empresa Serveis LIC 1999 SLU, per coaccionar als treballadors a dimitir de la candidatura de la UGT, vulnerant així els drets sindicals d’aquestes persones.

netejaServeis LIC 1999 SLU, amb seu a Mollerussa, és una empresa de neteja, un sector molt vulnerable a dia d’avui. Actualment, presta servei a l’Ajuntament de la mateixa localitat, al Consistori de Linyola, a l’Ajuntament de Torrefarrera i a Supermercats Pujol, entre d’altres entitats importants.

“Sabem de primera mà que la cap de personal i supervisora, amb el vistiplau de l’empresari Ramon Llorca, està ‘convidant’ als candidats d’UGT a les eleccions sindicals a firmar la renúncia a la seva candidatura”, han explicat des del sindicat. I afegeixen: “El sindicat Comissions Obreres, saben el que passa, ho està permetent”. Un fet que vulnera la llibertat sindical dels treballadors que han decidit lliurement presentar-se com a candidats a delegats de personal.

Per aquest motiu, a través d’aquesta denúncia, la UGT-Terres de Lleida exigeix a l’empresa i a la persona en qüestió que deixin de vulnerar els drets que emparen els treballadors. Si no es així, el sindicat continuarà la lluita per posar fi a aquesta situació.

Leave a comment