Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT exigeix l’alliberament del sindicalista empresonat

La UGT de Catalunya vol mostrar la seva solidaritat amb Carlos Cano, el sindicalista empresonat des d’ahir per la seva participació a la vaga general del 29 de març de 2012.

Ha estat un dia negre per a la democràcia de l’Estat espanyol: Cano és el primer sindicalista que entra a presó per exercir el dret a vaga des del franquisme. L’Estat torna a atemptar contra els drets fonamentals dels ciutadans i les ciutadanes, demostrant de nou amb arbitrarietat i desproporció: mentre banquers que roben milions i milions d’euros surten impunes dels seus delictes, sindicalistes que defensen els drets dels treballadors i les treballadores han d’entrar a la presó.

carlos-cano

Des de la UGT de Catalunya volem mostrar el suport al company sindicalista i n’exigim la immediata posada en llibertat. I li recordem al govern de l’Estat que ni aquest tipus de sentències, ni les lleis de taxes judicials ni la llei mordassa ens faran callar en el nostre dret de protesta i manifestació en defensa dels interessos dels ciutadans i les ciutadanes.

Leave a comment