Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT de Lleida mostra el seu rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils i referma el seu compromís amb la llibertat i contra la violència

La UGT de Terres de Lleida vol expressar la seva consternació per l’atemptat terrorista comès avui a les Rambles de Barcelona contra ciutadans i turistes i a Cambrils. Des del nostre sindicat condemnem fermament el brutal atac i traslladem el nostre condol i solidaritat als familiars i amics de les víctimes mortals i desitgem la ràpida recuperació de les desenes de persones ferides.

TotsSomBarcelona-600x218

Des de la nostra organització rebutgem la massacre perpetrada a Barcelona, ciutat acollidora, oberta i defensora de la pau, de la mateixa manera que rebutgem la violència a qualsevol ciutat del món on s’agredeixen víctimes innocents.

No permetrem que ens imposin la por i l’odi. Des de la UGT de Catalunya ens refermem més que mai en el nostre compromís amb la defensa de la llibertat, la tolerància, la pau i la democràcia.

També volem traslladar el nostre suport i confiança als treballadors i les treballadores de les forces de seguretat i dels serveis d’emergència i sanitaris, i demanem a la ciutadania plena col·laboració i solidaritat. Gràcies al treball d’aquests professionals que han demostrat, un cop més, el seu gran i necessari servei cap a la societat.

AVUI, A LES 12 H, ELS TREBALLADORS/TREBALLADORES DEL SINDICAT SE SUMARAN AL MINUT DE SILENCI CONVOCAT PER L’AJUNTAMENT DE LLEIDA,DAVANT LA PLAÇA PAERIA. 

Leave a comment