Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

LA UGT DE LLEIDA LAMENTA LA MORT D’UN TREBALLADOR A LA SEU I DEMANA CELERITAT EN LA INVESTIGACIÓ PER ESBRINAR LES CAUSES

La UGT-Terres de Lleida condemna i lamenta l’accident laboral mortal que es va produir ahir dimarts, en el qual ha perdut la vida un treballador de l’empresa Cobra, de Lleida, mentre feia feines de manteniment de la xarxa elèctrica d’ENDESA a la Seu d’Urgell. Des de la UGT volem expressar en nostre sentit pesar i condol a la família i companys de la víctima.
images
El nostre sindicat demana a l’Administració la màxima celeritat en la investigació per aclarir les causes d’aquest lamentable accident per tal de depurar les responsabilitats oportunes i arribar fins on sigui necessari per esbrinar què ha fallat i per si les condicions laborals dels treballadors/es són les corresponents. El sindicat alerta sobre l’augment de la sinistralitat laboral a nivell general, fruit de l’actual Reforma Laboral i pel fet que ha baixat la inversió en seguretat i formació, a causa d’aquesta normativa regressiva.

Leave a comment