Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT de Catalunya aprova una resolució contra el TTIP i una altra a favor de l’absolució del Dani i l’Isma i contra la “Llei Mordassa”

Núria Solé

El Comitè Nacional de la UGT de Catalunya ha aprovat aquest matí dues resolucions, una en contra del Tractat d’Associació Transatlàntica de Comerç i Inversió (TTIP), i una altra a favor de l’absolució del Dani i l’Isma -dos estudiants encausats per la seva participació en la vaga general del 29M del 2012- i contra la “llei mordassa”.

La secretària general de la UGT-Terres de Lleida, Núria Solé, ha presidit la mesa d’aquest comitè nacional.

Comitè Nacional 1

Resolució No al TTIP

La UGT de Catalunya, que vetlla perquè la legislació en matèria d’ocupació, estat del benestar i consum, privacitat i serveis públics no es desreguli en negociacions no transparents, rebutja de soca-rel la negociació d’aquest tractat, atès que representa una amenaça real per a la democràcia i l’estat de dret de la nostra societat, sent conscients que la força conjunta de l’opinió pública i de les organitzacions és l’única que pot aturar un tractat d’aquestes característiques i negociar-ne un altre que beneficiï tots els sectors de la nostra societat. Resolució.

Resolució a favor de l’absolució del Dani i l’Isma i contra la ‘llei mordassa’

Núria 2

La UGT de Catalunya demana l’absolució de l’Isma i el Dani, encausats per participar en la vaga general del 29M del 2012 i a qui es demana gairebé nou anys de presó. Els dos joves catalans són un exemple de la persecució que s’ha decretat contra els sindicalistes i el sindicalisme. La resolució també demana la participació en la concentració de demà dijous, 18 de febrer, a les 17.30 h, a les portes de la Delegació del Govern a Barcelona, a favor de les llibertats i del dret de vaga i contra la “llei mordassa”.

Leave a comment