Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT aposta per la recuperació dels drets dels treballadors perduts amb la reforma laboral

La UGT ha fet avui una crida a recuperar els drets perduts dels treballadors i treballadores i ha emplaçat a tots els partits que van fer suport a Pedro Sànchez per arribar a la Moncloa a donar suport als pressupostos de l’Estat. Així ho ha expressat el secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez, en una visita de treball a Lleida, durant la qual s’ha visitat la seu de l’empresa San Miguel ubicada a la capital del Segrià.

IMG_3948“Ningú entendria que en els nous pressupostos, tant de l’Estat com de Catalunya, no es fes un esforç d’entesa i acord per revertir polítiques de drets, salut, infància, educació, pensions…”, ha explica Álvarez. “Polítiques que hem anat patint en les últims anys i que crec que ara és l’oportunitat real per poder canviar-les”, ha afegit.

L’objectiu final és aconseguir una reforma en profunditat i que la situació torni a ser com abans; sense incertesa per part de les empreses, sense treballadors irregulars. En aquest sentit, Álvarez ha afegit: “Ara tots hauríem de remar en la mateix direcció, perquè la política ha de plantejar solucions per a les persones que pateixen”.

Per la seva part, Camil Ros, secretari de la UGT de Catalunya, ha apuntat que “hem de buscar acords que suposin trencar la tendència negativa en la qual ens trobem. Acords que ens permetin recuperar els drets perduts fins al moment”. En aquest sentit, ha afegit que “els pressupostos generals s’han de traduir en drets pels treballadors i treballadores”. Ros ha passat la pilota als partits i ha assegurat que ara tots són qui han de fer un exercici de responsabilitat, per aconseguir uns “pressupostos socials i de recuperació de drets”.

Leave a comment