Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La seu de la UGT de Lleida, punt per a votar pel ‘multireferèndum’

A partir d’avui dia 20, ja podeu votar pel Multireferèndum a la 3a planta de l’edifici dels sindicats (UGT-Terres de Lleida) i l’horari serà pel matí de 10 a 14 hores i tarda de 17 a 19 hores.

Com molts ja sabreu, el diumenge dia 25 de maig, dia de les eleccions europees, tindrà lloc una iniciativa sorgida a partir de diferents col.lectius, que és el Multireferèndum. Es tracta d’una convocatòria popular, pel dret a decidir sobre diferents qüestions d’interès públic i de forma directa. És una eina de participació ciutadana, i des de la ciutadania, al servei de col.lectius i plataformes socials que reivindiquin qüestions socials i d’interès general que no hagin trobat resposta institucional. Des de la UGT Terres de Lleida, respectem qualsevol iniciativa que surti amb la intenció de conèixer l’opinió de les persones al voltant de qualsevol tipus d’inquietud social. És per això que hem ofert un espai a la nostra seu per al vot anticipat per a què totes aquelles persones treballadores i/o afiliades que vulguin, puguin donar la seva opinió.
Multireferèndum
En aquesta, que és la seva primera edició, són set les preguntes que seran sotmeses a referèndum: quatre de caràcter general i tres de caràcter local amb temes diversos. Els temes i promotors que les plantegen són: A nivell general: Transgènics (Som Lo que Sembrem), Control Energètic (Xarxa per a la Sobirania Energètica), Reforma de les ILPs (Comissions Promotores de les ILPs rebutjades) i Pagament del Deute Públic (Plataforma per l’Auditoria Ciutadana del Deute i CUP).

Leave a comment