Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La FITAG demana front comú per salvar la indústria de Les afectada per les retallades a la cogeneració

LA UGT-TERRES DE LLEIDA demana la mediació del Conselh d’Aran, Generalitat i partits polítics locals per ‘salvar’ la indústria de la Val d’Aran afectada per les retallades a la cogeneració 
La FITAG de la UGT Terres de Lleida, davant la paralització de l’activitat a les empreses de Les NeoelectraCarboneco i Caviar Nacarii com a conseqüència del canvi de normativa de les Energies Renovables, sol•licita la mediació del Conselh d’Aran, la Generalitat i els partits polítics perquè vagin de la mà per tal de salvar aquestes indústries. El secretari general de la FITAG a Lleida, Antonio Rodríguez, recorda que aquestes empreses són molt importants per al desenvolupament de la Val d’Aran, una zona ja de per   castigada per la crisi pel que fa al seu sector industrial. D’aquestes empreses depenen 22 llocs de treball directes, més tots els indirectes  que si han de sumar.
neoelectra
La UGT lamenta que les decisions del govern del PP basades en el ‘rodet alemany’ es carreguin part del teixit industrial de les indústries de cogeneració, com ja han fet amb les plantes de tractament de purins. “El PP, inamovible, sembla com si no passés res, com si fos tot normal, mentre desapareixen llocs de treball, empreses i es posa fre al desenvolupament industrial i econòmic de les Terres de Lleida”.

Leave a comment