Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La FETE-UGT, davant els nomenaments telemàtics i substituts

Nomenaments telemàtics  interins i substituts

(anàlisi i propostes de FETE-UGT)

 

Avui 31 d’agost s’han fet els primers nomenaments telemàtics a instituts i escoles, per cobrir vacants a jornada complerta, també jornades del 50% i el 83%.  La majoria dels nomenaments tindran vigència amb data 1 de setembre.

Photo1

Amb independència de les queixes rebudes per problemes de connexió amb l’aplicatiu a les terres de Lleida s’han cobert 37 vacants a jornada complerta i 140  a jornada parcial.

 Un total de 177 contractes repartits en:

Mestres:       

Contracte a jornada complerta……….13

                  a jornada reduïda…………..56

Secundària: 

Contracte a jornada complerta:………24

                   a jornada parcial……………84

Properament (entre el 8/9 de setembre) tornarà a haver  nomenaments telemàtics per a cobrir contractes d’ 1/3 de jornada i substitucions de personal docent que es troba en situació de baixa.

Des de la UGT hem reclamat que els  nous contractes  tinguin data del dia que es faci el nomenament i no la del  14 de setembre, el mateix dia d’inici del curs escolar. El docent ha de saber amb antelació quin tipus d’alumnat tindrà i quines matèries desenvoluparà; quelcom necessari si volem iniciar el curs amb normalitat.

 Federació de Treballadors de l’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT)  ha reivindicat en  tots els òrgans de participació un contracte mínim del 50% i presència de ½ jornada en el centre (amb independència de què el tipus de substitució que faci sigui menor del 50%)

 

 Amb un contracte d’un terç de jornaLada el docent roman, oficialment, 10 hores setmanals al centre i se li paga per aquestes 10 hores. Involucrar-se també en les activitats no lectives (coordinacions, tutories,…) i extraescolars, sortides,… que es desenvolupen, implicar haver  d’estar més de 10 hores.

Leave a comment