Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La FETE-UGT, davant els nomenaments telemàtics i substituts

Nomenaments telemàtics  interins i substituts

(anàlisi i propostes de FETE-UGT)

 

Avui 31 d’agost s’han fet els primers nomenaments telemàtics a instituts i escoles, per cobrir vacants a jornada complerta, també jornades del 50% i el 83%.  La majoria dels nomenaments tindran vigència amb data 1 de setembre.

Photo1

Amb independència de les queixes rebudes per problemes de connexió amb l’aplicatiu a les terres de Lleida s’han cobert 37 vacants a jornada complerta i 140  a jornada parcial.

 Un total de 177 contractes repartits en:

Mestres:       

Contracte a jornada complerta……….13

                  a jornada reduïda…………..56

Secundària: 

Contracte a jornada complerta:………24

                   a jornada parcial……………84

Properament (entre el 8/9 de setembre) tornarà a haver  nomenaments telemàtics per a cobrir contractes d’ 1/3 de jornada i substitucions de personal docent que es troba en situació de baixa.

Des de la UGT hem reclamat que els  nous contractes  tinguin data del dia que es faci el nomenament i no la del  14 de setembre, el mateix dia d’inici del curs escolar. El docent ha de saber amb antelació quin tipus d’alumnat tindrà i quines matèries desenvoluparà; quelcom necessari si volem iniciar el curs amb normalitat.

 Federació de Treballadors de l’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT)  ha reivindicat en  tots els òrgans de participació un contracte mínim del 50% i presència de ½ jornada en el centre (amb independència de què el tipus de substitució que faci sigui menor del 50%)

 

 Amb un contracte d’un terç de jornaLada el docent roman, oficialment, 10 hores setmanals al centre i se li paga per aquestes 10 hores. Involucrar-se també en les activitats no lectives (coordinacions, tutories,…) i extraescolars, sortides,… que es desenvolupen, implicar haver  d’estar més de 10 hores.

Comments (1)

Javier Giménez Gracia

Ja ens han confirmat que els propers nomenaments es faran el 10 de setembre amb inici del contracte el dilluns 14, dia que els escolars comencen el curs. Salut.

Leave a comment