Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La FES-UGT s’oposa als acomiadaments d’Atento

Després de les mobilitzacions i la vaga de 24 hores portada a terme el 23 dejuny, degut el mal ambient de treball i la gestió pèssima de la empresa em coses com (incentius, temps de back office….), la empresa es desperta el passat 26 de juny amb la comunicació d’un ERO a la majoria de centres del estat.

protesta_atento
Avui dia 3 de juliol, s’ha celebrat la primera reunió on s’ha constituït la taula negociadora per Seccions Sindicals Estatals, quedant composada de la següent manera:

  • UGT el 31 % de la representació, CCOO el 21 %, CGT el 19 %, STC el 13 %, USO el 7 % i FASGA el 4%.
  • S’ha establert un calendari de reunions cada dimarts i dijous, durant el període de negociació.

Les causes que la empresa al·lega son per raons productives i econòmiques.

La distribució dels acomiadaments son:

  • Catalunya:Barcelona 131 (Glories 36 i Meridiana 95) i al centre de Lleida 25.
  • A la resta de territoris : Getafe 152, Madrid 35, Córdoba 36, Sevilla 63, Jaen 45, A Corunya 49, Vizcaya 69, Caceres 11; Leon 48 Toledo 92 Valencia 67.

La FeS-UGT Catalunya ens oposem radicalment als acomiadaments i no entenem que a províncies on estan afectades, s’ha estiguin oferint llocs de treball. que a més ha demanat que l’empresa, controlada pel fons de risc Bain Capital, li faciliti el contracte mercantil que va signar amb Telefónica, anterior propietària d’Atento, pel que aquesta havia d’oferir-li el servei d’atenció telefònica durant 9 anys.

Una empresa on el diàleg amb la part social i el treballador sempre ha estat difícil, ja està bé de preses de pel i de jugar amb el treball i els diners de la gent.

Leave a comment