Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La Direcció General de Treball insta a Endesa a continuar la negociació del conveni col·lectiu

La UGT ha rebut aquest mateix dimarts un document de recomanació en el qual la Direcció General de Treball insta a l’empresa Endesa a continuar la negociació del IV Conveni Marc, després que les seccions sindicals amb representació a la companyia -UGT, CCOO i SIE- demanessin la mediació de la Direcció General de Treball. L’empresa es va aixecar de la taula de negociació el passat 27 de desembre, amb una “actitud irresponsable”, al·legant que no es donaven les condicions per continuar la negociació.

endesa-protestaUn pas endavant que arriba després que la plantilla d’Endesa hagi continuat aquest dimarts amb les aturades de mitja hora davant dels centres de treball, seguint el calendari de mobilitzacions establert, davant el bloqueig de la negociació del conveni.

Aquesta mobilització està previst que es repeteixi el proper dimarts, dia 29 de gener, però des del sindicat UGT-Terres de Lleida ja avancen que si no es desbloqueja la situació continuaran aquestes accions durant els propers mesos.

Cal recordar que a dia d’avui, la plantilla d’Endesa es troba sense conveni col·lectiu, amb les seves condicions laborals reconegudes a nivell individual, però amb la possibilitat que siguin modificades de manera unilateral per part de l’empresa.

Leave a comment