Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Josep Maria Àlvarez, a l’assemblea de la secció sindical de la Paeria

El secretari general de la UGT-Terres de Lleida, Josep Maria Àlvarez, ha participat avui a l’assemblea de la secció sindical de la UGT a l’Ajuntament de Lleida, que en els propers dies celebra les eleccions sindicals.

Àlvarez ha defensat la tasca duta a terme pels representants dels treballadors i treballadores de la UGT i ha animat els empleats públics a continuar treballant en aquesta direcció.

IMG_0480 IMG_0482

En un altre odre de coses, Àlvarez ha qualificat ‘dimportant, però insuficient’ la nova ajuda de 426 euros per als aturats de llarga durada, que ha signat el govern espanyol amb els agents socials. En aquest sentit, creu que l’ajuda s’hauria de tancar de forma definitiva, per evitar cada sis mesos una situació d’incertesa.

El líder de la UGT també ha defensat que cal continuar treballant per reclamar augments salarials, com a únic camí perquè els treballadors i treballadores augmentin el seu poder adquisitiu, visquin més dignament i es pugui, així, incrementar el consum.

Pel que fa als pressupostos de la Generalitat pel 2015, Àlvarez ha afirmat que la UGT no se sumarà a la pressió per tal que s’aprovin els comptes, perquè si “s’aproven estarà molt bé, si es canvien, i si no s’aproven estarà molt malament, de la mateixa manera que si s’aproven sense canviar les polítiques per donar compliment a les necessitats de la majoria de la ciutadania”.

Leave a comment