Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

José Luis Aguilà revalida el càrrec de secretari general de la UGT-Terres de Lleida

IMG_0695La UGT-Terres de Lleida ha celebrat aquest dimecres l’11è Congrés de la UGT-Terres de Lleida, en el qual s’ha escollit de nou a José Luis Aguilà com a secretari general de la UGT-Terres de Lleida. Aguilà ha revalidat el càrrec amb el 65,7% dels vots, davant el 34,3% de Demelsa Mateos, fins ara secretària d’Organització, qui ha presentat una candidatura alternativa per optar a l’elecció.

La resta de membres de la Comissió Executiva són: Anna Belen López, secretària d’Organització; Ramon Moreno, secretari de Política Social i Ocupació; Mª Lluïsa Ausàs, secretària de la Dona i Polítiques d’Igualtat; i Amparo Vidal, secretària d’Acció Sindical i Formació.

Després de revalidar el càrrec, Aguilà s’ha mostrat molt agraït per la confiança dipositada per part de les delegades i delegats de la UGT, així com pel suport rebut en tot moment durant aquest 11è Congrés.

El projecte del nou secretari general de la UGT-Terres de Lleida se centra principalment en quatre grans eixos: augmentar l’afiliació i la presència de la UGT als centres de treball; implicar més a les dones al sindicat i aconseguir l’aplicació dels plans d’igualtat a les empreses; aconseguir la sindicalització dels 18 punts dels Objectius del Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides; i implicar tot el teixit associatiu de la ciutat al sindicat, per fer més visible la UGT en tots aquells aspectes que fan referència al territori lleidatà.

El secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, també ha participat en aquest 11è Congrés, i ha volgut deixar constància de la gran tasca que s’està fent com a sindicat, al llarg dels 133 anys d’història, però més ara arran de la pandèmia de la Covid-19. “Tots sabem que el sindicalisme sempre ha estat necessari, però en moments de crisi econòmica és imprescindible”. En aquest sentit, ha volgut recalcar la tasca de totes les treballadores i treballadors que han estat al peu del canó des del passat mes de març: “Les delegades i els delegats que han estat a primera línia des d’aquell 12 de març són les primeres persones que van salvar vides. I això la gent ho ha de saber”.

Ros ha volgut acabar el seu discurs afirmant que “la UGT som el sindicat de les solucions. Que no ens pintin el futur de negre; pintem-lo de lila (igualtat), verd (sostenibilitat) i roig (sindicalisme)”.

Leave a comment