Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jornada de la UGT-Terres de Lleida per apropar els efectes de la digitalització als centres de treball

jornada-digitalitzacioLa UGT-Terres de Lleida ha organitzat aquest dilluns al matí la jornada ‘Digitalització. Una visió sindical’, impartida per José Varela, responsable de Digitalització en el Treball i assessor en Noves Tecnologies i Transformació Digital de la UGT.

Durant la matinal, molt dinàmica i participativa, en la qual hi han participat una cinquantena de persones, s’han tractat temes com la revolució digital, la implicació de les noves tecnologies en les condicions laborals, l’impacte de l’automatització als llocs de feina i la bretxa digital d’habilitats, entre d’altres.

jornada-digitalitzacio-josevarela-200120-2Un dels ítems més interessants que tramés Varela als allí presents ha estat la importància de no girar l’esquena a la tecnologia. “No ens val de res negar-nos. Els canvis són aquí i hem de saber aprofitar aquesta tecnologia en benefici de tots els treballadors i treballadores”, ha apuntat. I afegeix: “Si no ens digitalitzem, mai arribarem a ser competitius. Necessitem situar a les persones al centre de la digitalització, sense deixar ningú enrere”.

Abans de finalitzar la sessió, José Varela ha ofert diverses propostes que es plantegen des de la UGT per anticipar-se a les conseqüències d’aquesta digitalització, per preparar la força del treball i construir xarxes de seguretat per minimitzar al màxim la pèrdua de llocs de treball.

Leave a comment