Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

FETE-UGT reclama un nou Mapa Escolar de Lleida i l’institut de Balàfia

La Presentació el dilluns 20 d’octubre de 500 signatures de la comunitat educativa de l’escola “Països Catalans” on es reclama la doble adscripció dels seus alumnes a un centre de Secundària, quan actualment tenen el “Torrevicens” com a únic institut de referència, ha de servir per reiterar la necessitat d’un nou  Mapa Escolar de la ciutat.
Des de la Federació de Treballadors de l’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) de les terres de Lleida veiem amb preocupació com els instituts de la ciutat estan al límits de la seva capacitat i cal un reordenament que faci front a l’onada d’alumnat que des de Primària arribarà durant els propers anys. Cal prendre decisions i han de ser transparents (per evitar la rumorologia) i participatives (el Consell Municipal d’Educació de Lleida té molt a dir).
baixa

Sense oblidar que hi ha una reclamació pendent, l’institut projectat  a Balàfia. Cal recordar que inicialment “Pinyana” es  projectà com a institut/escola, per acollir alumnes d’infantil, Primària i  Secundària; finalment aquell projecte inicial es va reconvertir en una escola on,  després de tan de temps i amb continues ampliacions de mòduls, vergonyosament encara no s’han iniciat les obres.
Potser caldrà treure del calaix aquell projecte d’institut/escola i en qualsevol cas haurem de continuar reclamant l’institut de Balàfia.

Leave a comment