Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

FETE-UGT DAVANT ELS NOMENAMENTS DINTERINS I SUBSTITUTS (Proposa un canvi del procediment)

Divendres 28 d’agost s’inicia el procediment de nomenaments telemàtics per adjudicar vacants i substitucions al personal de la borsa de treball docent d’infantil, primària, secundària i Formació Professional. Aquest divendres es cobriran els llocs de treball corresponents als  Serveis Territorials (SSTT) de la Catalunya Central (on s’integren els centres educatius del Solsonès).
El dilluns 31 es procedirà  als nomenaments en els altres SSTT i per tant es cobriran les vacant i substitucions que hi hagi a les escoles i instituts de la resta de les comarques lleidatanes.
Per a la Federació de Treballadors de l’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) a les Terres de Lleida l’actual procediment no deixa escollir, entre les vacants i substitucions existents,  la que  més interessa al participant.
L’actual sistema es basa en unes peticions fetes al mes de juny, quan era impossible preveure les vacants i substitucions que hi hauria  a l’inici del curs. I ara, quan els SSTT tenen la informació, el personal de la borsa no té  possibilitats de fer modificacions
Des de FETE-UGT fem una proposta de nomenaments que resoldria la problemàtica: Generalitzar, a totes les vacants i substitucions, el sistema que ja s’utilitza per cobrir els llocs de difícil cobertura.
Consistiria en què:
  1. Ensenyament faci públic els llocs de treball pendents de cobrir, amb definició del tipus de jornada (complerta, mitja jornada, 1/3 de jornada,…) de cadascun d’ells i durada prevista del contracte.
  1. Tenint aquesta informació l’interí/substitut ordena els llocs vacants en funció dels seus interessos.
  1. El Departament adjudica lloc de treball (interinatge o substitució) d’acord amb les peticions realitzades i l’ordre que  ocupi el candidat  dins la borsa de treball.

Leave a comment