Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

FETE-UGT critica el procés de contractació de les direccions als centres educatius de la demarcació

La Federació de Treballadors de l’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) considera que la convocatòria de concurs de mèrits per seleccionar les direccions dels centre educatius de Catalunya és “contrària a la Llei d’Educació de Catalunya”. També suposa “un pas enrere en els principis d’autonomia de centre i continuista respecte a la convocatòria del 2015”. Des del sindicat es queixen que amb aquest procediment, la comissió pot escollir a una persona aliena al centre.

fete-ugt

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat avui la relació de places vacants. Concretament a les comarques de Lleida, hi ha dos vacants en Centres d’Adults; nou, en Zones Rurals; sis, en Instituts i 58, en escoles. Tots ells són centres que acaben el mandat el proper 30 de juny i han decidit no demanar la renovació automàtica.

Els candidats poden presentar les sol·licituds entre l’1 i el 17 de febrer. Aquests han de complir els següents requisits: tenir una antiguitat d’almenys cinc anys de funcionari de carrera; haver exercit almenys cinc anys de docència directa en centre públic; i presentar un projecte de direcció. Tot i que els requisits 1 i 2 no són exigibles per participar en escoles de menys de 8 unitats i per a les Zones Escolars Rurals.

Relació de centres amb places vacants

Leave a comment