Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Empleats públics es tanquen a la delegació del Govern de Lleida per exigir que se’ls retorni ‘allò que els pertany’

Un grup de representants dels empleats públics de la UGT-Terres de Lleida, CCOO de Lleida i IAC s’han tancat avui a les 13h a la delegació del Govern a Lleida com a protesta pel transcurs de la reunió avui de la Mesa Pública.

Els empleats públics demanen al Govern en funcions que mogui fitxa i pagui el que els deu de paga extraordinària de 2012, així com també puguin recuperar els drets que se’ls va retallar, com el d’antiguitat.

El secretari general de la FSP a Lleida, Pep Gonzàlez, ho ha explicat avui als mitjans i ha assenyalat que romandranUGT 1 tancats en senyal de protesta fins, com a mínim, demà pel matí.

Entre les demandes, també figura el restabliment dels dies d’assumptes propis i vacances per raons d’antiguitat. També la recuperació dels complements de productivitat, DPO, trams docents, o equivalents.

També la millora del sistema de complementació en determinats supòsits d’IT i substitució des del primer dia. I la recuperació de la complementació per reducció de jornada el priemr any de vida del nadó.

 

Leave a comment