Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Els treballadors de l’hotel Condes continuen sense poder accedir al seu lloc de treball

Avui, la UGT-Terres de Lleida ha estat, un dia més, al costat dels treballadors de l’hotel Condes de Urgel de Lleida, els quals intenten tornar al seu lloc de treball, però es troben amb que l’hotel està tancat… Avui han fet guàrdia a la porta de l’hotel per a veure si algú de l’empresa hi acudeix i també esperant als inspectors de la Inspecció de Treball per tal que fossin coneixedors d’aquesta situació. A més a més, han aixecat un acta notarial per fer constar que la plantilla que està en situació d’alta per treballar no pot accedir al seu lloc de treball.

 

Malgrat l’empresa els deu 5 nòmines, ningú els hi ha notificat el tancament ni els hi ha donat cap tipus d’informació.

Des de la UGT continuarem presentant denúncies i arribarem fins allí on calgui perquè es faci justícia amb aquests treballadors i per tal que se’ls retorni allò que es seu i pel qual han prestat una feina. Fins al moment, la UGT-Terres de Lleida ha presentat denúncies contra l’empresa gestora de l’hotel per impagament (Technology Hotels) i contra l’empresa propietària de l’hotel per responsabilitat solidària.

Per una altra part, des de la UGT-Terres de Lleida es demana a la societat civil, partits polítics de Lleida… que mostri el seu suport a la plantilla del Condes de Urgel que en aquests moments ho està passant malament, com tants d’altres treballadors i treballadores víctimes de l’abús empresarial i d’una reforma laboral que, malauradament, així ho permet.

 

Leave a comment