Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Els sindicats UGT, CGT I CSI-F de Correus denuncien la vulneració dels drets dels treballadors i treballadores i tràfic d’influències, al sistema de contractació a l’oficina de Correus de Guissona

Correus ha formalitzat un contracte obert (de llarga durada) de manera sospitosa a una treballadora eventual que no figura a les borses de contractació de  la dita població ni a les dels pobles del voltant, condició indispensable per optar a aquest tipus de contracte.

Correus al·lega que la borsa de treball de Guissona està exhaurida, però, el problema  és  que no s’ha cridat a la gent que està apuntada a les borses dels pobles veïns i que serien els candidats idonis per ocupar la plaça en qüestió.

Correus

Aquests contractes són els més demandats per part dels sindicats donat que aportant estabilitat a la plantilla i millorant substancialment el servei que s’ha de prestar al ciutadà, però, curiosament, Correus, amb la política d’austeritat que du a terme durant els darrers anys no està facilitant aquesta estabilitat i sotmesos a tots els empleats i empleades eventuals a una sort de loteria o ruleta de contractes de curta durada que repercuteix ineludiblement en el servei, i quan es decideixen a fer un contracte  més  estable, resulta que no es respecta ni el mínim exigible per fer d’aquesta contractació un exercici de transparència i equanimitat.

Al nostre entendre aquest sistema pervers no és el que s’ha d’emprar uns recursos humans que haurien de ser molt més sensibles amb un personal implicat i compromès amb Correus.

Considerem, doncs, que aplicant la llei del “amiguisme” s’estan vulnerant els drets  d’uns  treballadors que, en altres circumstàncies, tindrien dret a optar a aquest tipus de contractes.

Per tant, des de UGT; CGT I CSI-F, demanem a Correus que tingui en compte i respectin les normes que s’han donat per contractar i es deixin de banda altres qüestions que no siguin merament el compliment de l’ordre establert per la borsa de contractació.

Leave a comment