Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Els empleats públics es manifestaran el proper dia 15 contra les ‘retallades’ a la Funció Pública

Els sindicats presents a la Mesa general de la Funció Pública (UGT, CCOO, IAC) davant la intransigència de l’Administració a presentar un calendari de retorn del que se’ns ha tret aquests darrers anys, han convocat noves mobilitzacions pel proper dimarts 15 de desembre.

CONCENTRACIÓ 15D P Foto 1

A Lleida hem convocat concentració i manifestació a les 6 de la tarda que sortirà de Blondel (darrere IEI) fins la Delegació de Govern de la Generalitat, C/ Lluís Companys

A l’àmbit docent, les nostres reivindicacions són ben concretes:

  • Abonament de  la part que encara en deuen de l’extra del desembre del 2012    (després d’un procés judicial s’aconseguí cobrar 1/4 part d’ella) i un calendari de recuperació de les pagues del 2013 i 2014.
  • Convocatòria dels ajuts al Fons d’Acció Social, els Plans de Pensió i      altres mesures socials, com les corresponents a sortides i colònies escolars.
  •  Substitució del titular amb situació de permís o baixa, des del primer dia; trencant la situació actual de no cobrir el lloc fins després de 10 dies de produir-se la baixa o absència; amb el perjudicis que implica tant als alumnes com als centres.
  •  Retorn del complement corresponent al primer estadi docent (sexenni), amb 6 anys d’exercici.
  • En totes les situacions de baixa per malaltia, cobrament íntegre del salari  i des del primer dia.
  • Recuperar el 100% del salari en cas de reducció de jornada per cura de fill, el primer any de vida del nadó, i/o període de compactació.

Hem d’exigir tots els drets laborals arrabassats (sense oblidar les 23 hores d’atenció directa del docent a l’alumnat d’infantil i primària; i les 18 hores al de secundària i formació professional), aconseguits després de llargs processos de negociació no exempts, sovint, de mobilitzacions.

No ens podem resignar ni acceptar les excuses  manifestades per Funció Pública en el sentit de no  decidir per l’actual situació de govern “en funcions”,  no comprometre decisions de futurs responsables polítics o conseqüències de les darreres decisions centralitzadores del govern de l’estat.

El dimarts 15 farem palès que tot el que ens han tret ens ho han de tornar

Leave a comment