Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Donatiu de 1.000 euros a la Creu Roja de Lleida per a la

La UGT-Terres de Lleida, amb el seu secretari general José Luis Aguilà al capdavant, han fet entrega del donatiu de 1.000 euros per a la campanya ‘Cap nen sense joguina’. Els diners provenen del donatiu de 0,50 euros inclòs en cada participació de la loteria de Nadal del sindicat i que van íntegrament a aquesta causa.

Els diners van ser entregats ahir dimarts per tal que l’entitat humanitària pugui adquirir joguines per tal que durant la propera diada de Reis s’afegeixin al contingent de la campanya per tal que cap nen del territori es quedi sense joguina.

img_0857

Fa anys que la UGT-Terres de Lleida entrega aquests diners a Creu Roja provinents del donatiu a la seva loteria de Nadal.

A l’acte d’entrega hi van ser presents, a més de José Luis Aguilà, la secretària d’Organització Demelsa Mateos, la secretària d’Administració i Formació, Isabel Esqueta, la secretària general de la FESP, Bea Bonilla, el secretari general de la FICA, Antonio Rodríguez, la secretària de la FES, Marga Pasqual, i la responsable d’Educació a la FESP, Rosa Giralt.

El donatiu es va entregar a la presidenta de Creu Roja de Lleida, Dolors Curià.

Leave a comment