Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Desconvoquen la vaga indefinida de recollida d’escombraries a la Noguera

ugt-desconvoquen-vaga-nogueraLa plantilla de recollida d’escombraries de la Noguera ha decidit desconvocar la vaga indefinida que va iniciar-se el passat dilluns, després d’arribar a un acord durant la mediació d’aquest dimecres al matí celebrada al Departament de Treball. L’empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) ha acceptat un increment salarial per un any, amb el compromís de negociar noves condicions econòmiques abans del mes de maig de l’any 2020.

Jordi Hernández, delegat de personal de l’empresa del sindicat UGT-Terres de Lleida, ha explicat que finalment els treballadors han acceptat “un increment salarial de 120 euros bruts al mes, a més d’una pujada de 133 euros del plus de productivitat -una paga que perceben els treballadors al mes de setembre”. Això sí, emplacen a FCC a una nova negociació entre els mesos d’abril i maig de l’any vinent. “Hem tancat un acord per desbloquejar la situació, però hem de treballar per redactar un nou conveni de cara a l’any 2021. No podem estar recorrent a les vagues perquè l’empresa no ens ofereix solucions”, ha apuntat.

La quinzena de treballadors de recollida d’escombraries de la Noguera tornaran aquest dijous a la feina amb total normalitat.

Leave a comment