Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Denuncien que el pàrquing de l’Hospital Arnau de Vilanova incrementarà de forma abusiva les tarifes a partir del gener

arnau-vilanova-façanaLa Junta de Personal de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, en defensa dels treballadors i les treballadores del centre hospitalari, així com en nom de la ciutadania en general, denuncia l’augment abusiu de les tarifes de l’aparcament soterrani de l’hospital. Un increment econòmic que entrarà en vigor a partir del mes de gener de 2021, i que preveu tarifes de quasi el doble de les actuals en alguns casos, i inclús de més del doble depenent del torn.

“La plantilla de l’Hospital Arnau de Vilanova ens sentim desemparats per part del CatSalut, que és qui va negociar el conveni amb l’empresa concessionària, Continental Parking S.L., i ara el trenca de forma unilateral“, denuncien des de la UGT-Terres de Lleida.

Avui dia, els treballadors i les treballadores paguen poc més de 20 euros al mes pel torn de matí, tarda o nit. Amb el canvi de tarifes, el personal es veurà obligat a pagar un abonament de 45 euros. És per això que la plantilla reclama “no ser ostatges de les negociacions entre el CatSalut i l’empresa Continental Parking S.L.”, motiu pel qual exigeixen una solució ràpida per no pagar les conseqüències.

Els treballadors i treballadores del centre hospitalari s’han assabentat d’aquest canvi de tarifes a través de comunicacions rebudes via correu postal o e-mail. Una modificació que rebutgen totalment i que exigeixen sigui reconsiderada.

Cal recordar que aquesta modificació de les tarifes del pàrquing també afecta els treballadors i les treballadores de l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) que van a treballar a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Leave a comment