Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Debat entorn la formació en xarxa a la Fira de Formació Professional i Treball

La UGT va organitzar una taula col·loqui sobre la formació online a la Fira de Formació i Treball de Lleida

 

El sindicat UGT-Terres de Lleida ha organitzat avui una taula col·loqui sota el nom ‘Formació online. Nous temps, nous reptes’, coincidint amb la Fira de Formació i Treball que es celebra del 16 al 18 d’abril al Pavelló 4 de Fira de Lleida.image

De la mà del secretari de Política Institucional i Formació del sindicat, José Luis Aguilà, s’ha posat de relleu durant la jornada les necessitats actuals de la societat per combinar formació i treball, una demanda que s’incrementa dia a dia. És per això, que s’ha convidat a dos institucions que fomenten aquest dualisme: la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Ilerna, un centre integral de formació professional que des de fa dos anys també ofereix formació online.

Aguilà ha deixat constància que la societat necessita de la formació online, “ja que garanteix que les persones puguin seguir formar-se alhora que ho combinen amb les seves obligacions laborals i/o familiars”. En la mateixa línia s’ha mostrat el delegat de la UOC a Lleida, Ricard Giménez, qui té clar els beneficis de la formació online: “Personalitzar el ritme d’aprenentatge i la ubiqüitat, la capacitat de poder aprendre des de qualsevol lloc i a qualsevol hora”.

Per la seva banda, Jordi Giné, director adjunt d’Ilerna, ha asseguray que el centre de formació que dirigeix ha crescut gràcies a l’oferta en formació online que han implantat en els últims dos anys. En aquest sentit, ha explicat que “cada vegada és més complicat combinar la família, la feina i els estudis; i per aquest motiu, s’han vist en la necessitat d’oferir una alternativa a aquesta demanda”.

Leave a comment