Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Concentració de la plantilla de la Residència d’Avis d’Almacelles per reclamar un conveni digne

plantilla-residencia-avis-almacelles-protesta-consistori-conveni-digneLes treballadores i els treballadors de la Residència per a la Gent Gran d’Almacelles porten més de quatre anys negociant el conveni. És per això que, després d’un llarg i dur 2020, ja no poden més i avui divendres s’han concentrat a les portes de l’Ajuntament de la localitat per reclamar la signatura d’aquest acord d’una vegada per totes. Cal recordar que l’únic que queda és acabar de negociar la proposta salarial i signar definitivament l’acord.

El personal d’aquesta residència sempre s’ha sentit menyspreat. I més ara, després d’aquesta dura pandèmia, quan s’han vist obligats a treballar dia i nit, a hores intempestives, amb manca d’Equips de Protecció Individual, i amb el risc que comporta treballar en un equipament d’aquestes característiques. És per això, que reclamen que se’ls escolti, se’ls valori i se’ls remuneri correctament.

“L’Ajuntament d’Almacelles parla de bones intencions i d’arribar a una negociació; però no accepten part de l’acord. Creiem que és just retribuir com cal a les persones que entreguen el millor d’elles cada dia”, apunten des de la UGT-Terres de Lleida. El sindicat ha presentat al Consistori una proposta econòmica i de conveni que és viable en altres centres amb aquestes característiques, però el Consistori no l’accepta. No obstant, ha emplaçat a la plantilla a una reunió el proper 13 de gener per buscar de desbloquejar la situació.

Leave a comment