Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Concentració a Lleida per reclamar un acord per rescatar les persones, els treballs i els salaris

ugt-concentracio-subdelegacio-27062020La UGT-Terres de Lleida s’ha concentrat aquest dissabte al matí davant la Subdelegació del Govern espanyol, a la Plaça de la Pau, per reclamar un acord per rescatar les persones, els treballs i els salaris. Una convocatòria que arriba arran de la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia de la Covid-19. L’objectiu principal és reclamar un gran pacte per a un nou model social i econòmic, on les persones siguin el centre de les decisions i que ningú es quedi enrere. A la protesta, que s’ha celebrat en diversos punts de l’Estat espanyol, també hi ha participat CCOO Lleida.

“Amb aquestes accions volem alçar la veu i reclamar la millor solució a aquesta situació sobrevinguda. No ens podem oblidar de tots els treballadors i treballadores que pateixen diàriament”, ha explicat José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida. “Necessitem que les administracions -locals, autonòmiques i estatals- actuïn. I ho facin el més ràpid possible. Estan en joc molts llocs de treball, i no podem permetre que les xifres d’atur segueixin augmentant”, ha afegit.

En aquesta mateixa línia d’inacció per part de les administracions, Aguilà ha fet referència a la campanya de la fruita d’enguany a les terres de Lleida. “Encara no entenem per què el Departament d’Agricultura mira cap a un altre costat. Perquè la resta d’administracions no actuen. S’estan incomplint protocols de seguretat al camp i ningú fa res. I els més perjudicats són sempre els mateixos: els treballadors i treballadores”, ha denunciat.

Leave a comment