Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Concentració estàtica a Lleida dels sindicats majoritaris aquest Primer de Maig

photo5794146118119045150Lleida ha viscut un nou Primer de Maig al carrer. Després de més d’un any llarg de pandèmia, els sindicats UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida han volgut tornar als carrers de la ciutat, i aquest dissabte han celebrat una concentració estàtica davant de la Porta dels Apòstols de la Seu Vella per exigir responsabilitats a les administracions i a les empreses.

‘El país està en deute amb la classe treballadora’, ha estat el lema d’aquesta reivindicació. Durant l’acte, els dos sindicats han coincidit en reclamar que #AraToca estar al costat de les persones. Cal lluitar pels treballadors en actiu, però també pels afectats pels ERTO, les persones migrades, les dones, els joves i els jubilats, entre d’altres.

“Mai hem tingut res fàcil, ni gratis. Tot el que hem aconseguit ens ho hem guanyat amb esforç, lluita i sang. I ara hem d’estar al costat de totes aquestes persones“, ha apuntat José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida.

photo5794146118119045151El màxim dirigent de la UGT a Lleida ha recordat durant la ‘festa’ més important de tots els treballadors i treballadores que la pandèmia de la Covid-19 ha fet trontollar estructures que pensàvem fortes. I ha aprofitat aquesta celebració per reclamar responsabilitats i corresponsabilitats a tots i totes per reconduir aquesta situació. “El sindicat no pararà ni un sol moment d’exigir que la classe treballadora sigui reconeguda com a part essencial d’aquest món i actuarà com a part implicada entre les empreses i les administracions”, ha afegit Aguilà.

Els dos secretaris generals dels sindicats majoritaris han comptat amb l’escalf de desenes de delegats, afiliats i persones treballadores, qui han volgut sortir al carrer per reivindicar els seus drets i les seves llibertats.

 

Leave a comment